A Hülyeség

 2012.09.17. 07:20

Honi, nemzetközi, sőt talán intergalaktikus is. Megboncoltam, tudom, ismerem.

 

Csapdába ejtve önön hülyeségem, boncasztalra tettem, felvágtam vizsgálgattam. Méricskéltem veséjét, szívét, máját, az agyán is elidőztem némiképp. Hiába na, rendesen fel kell térképezni. Mindemellett támaszkodva különféle titkosszolgálatok jelentéseire, földalatti szekták észrevételeire, földönkívüliek vizsgálódásaira és persze nem utolsó sorban a saját megfigyeléseimre, bizton állíthatom a következőket.

A Hülyeségnek nincs nemzetisége. A Hülyeség kérem szépen Világpolgár. Minden országba van útlevele, sőt vízuma is, ha szükségeltetik. Így ha a Hülyeségnek kedve szottyan Kubából az USA-ba menni, nem kell lélekvesztőkön átevickélnie a nagy vizet, ő nyugodtan mehet menetrend szerinti járattal is.

 

Márpedig a Hülyeségnek mindig kedve szottyan bejárni a nagyvilágot. Jó goa'uld-ként keresi a megfelelő gazdatesteket, hogy befészkelje magát és átvegye az irányítást. Elsősorban az agyat támadja, esetenként a jobb féltekét, máskor a balt. Így megkülönböztetünk jobboldali hülyeséget és baloldali hülyeséget. Tévesen, ugyanis a Hülyeség ugyanaz, csak játszik az emberrel, mint macska az egérrel. Ez a játék csak elsőre tűnik értelmetlennek, pedig nem az. A macska azért játszik az egérrel, persze a vadászat gyakorlása mellett, hogy az egérben így feltóduló adneralin jóbb ízt adjon a húsának. A Hülyeség meg azért játszik az emberekkel, jobboldalisat meg baloldalisat, hogy az emberekben így feltóduló adrenalin megkönnyítse az ő szaporodását. A Hülyeség ugyanis nem elégszik meg egy-két gazdatesttel, ő nagyon szeret szaporodni. Ilyenkor segítségül hívja a Demagógiát. A Hülyeség és a Demagógia ugyanis évezredek óta iszonyat nagy cimborák. Sőt, egyes feltételezések szerint, nem is csak, hogy cimborák, hanem valójában a Demagógia a Hülyeség szaporítószerve. Annak segítségével próbál az agyakba férkőzni. Ehhez általában önkéntes (és már fertőzött) aktivistákat használ. Velük csalogatja rendezvényeire a gyanútlan áldozatot. Ezeket a rendezvényeket az emberek egymásközt csak „kampányrendezvényként”, „kampánybeszédként” emlegetik. Ott a Hülyeség felszentelt papjai mikrofonba tolják a Hülyeség szaporítószervét, hogy az a hangszórókon keresztül a fülekbe jusson és az agyakba rághassa magát. Ez alapján az ilyen „kampányrendezvényeket” nyugodtan hívhatjuk a Hülyeség gruppensex-partijának.

A Hülyeség leginkább a nagy gazdasági válságok idején érzi úgy, hogy eljött az idő a „Nagy Szaporodásra”. Persze máskor is szaporodik, de ezek azok az időszakok, amikor tömegével szerzi be az új gazdatesteket. Tudvalevő, hogy a válságokat már eleve a Hülyeség robbantja ki, hogy utána kedvére szaporodhasson. A gazdasági válság valójában a Hülyeség násztánca, melynek során felkészül a szaporodásra.

 

Az aktivisták sorba rendeződnek és potenciális áldozatra vadászva járják a világot. Sőt, az újkor gyermekeiként tévécsatornákon, rádióállomásokon és újsághasábokon keresztül támadnak, büszkén lóbálva a Hülyeség szaporítószervét, a Demagógiát. Ha sikerül megfelelő mértékben elszaporodniuk a jobboldali és a baloldali Hülyeség áldozatainak, veszett harcba kezdenek egymással. Közös jellemzőjük abbeli meggyőződésük, hogy a maguk hülyesége nem is hülyeség, sőt inkább okosság, míg az ellen oldalé természetesen hülyeség. A Hülyeség ilyenkor kuncogva a háttérből figyel. Nem is kíváncsian, hiszen mindkét oldalt ő trenírozza, ő látja el taktikai utasításokkal, így valójában csak ő nyerhet, övé az arany, ő lesz a bajnok.

 

Mindezek alapján kijelenthetjük, hogy jelen korban kifejezetten veszélyeztetettek vagyunk. Pláne, hogy a Hülyeségnek nincs ellenszere, nincs ellene kifejlesztett védőoltás. A tudomány jelen állása szerint szinte gyógyíthatatlan. Egyetlen esély a Hülyeség időbeni felismerése és elkerülése. Lehetőleg nagy ívben.

Sok sikert hozzá!  

Címkék: hülyeség megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr664781271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása